Algemene informatie

Duikvereniging AQUALIS is volkomen onafhankelijk. Door samenwerking met verschillende partners kunnen onze leden profiteren van alle materialen en diensten die de duikliefhebber ter beschikking staan.

Wat kun je allemaal van duikvereniging AQUALIS verwachten ?

Eigenlijk alles wat je van een goede duikvereniging mag verwachten. Zo verzorgen we onder meer zwembadtrainingen, clubduiken, evenementen, bootduiken en clubreizen. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief, twee keer per jaar een superdik clubblad en uiteraard zorgen we vooral voor veel gezelligheid.

Naast de vele activiteiten die AQUALIS organiseert ben je ook nog verzekerd van flinke kortingen op materialen, opleidingen, flesvulling en huurmaterialen bij een aantal duikcentra in de Randstad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis flesvulling of maar liefst 5% korting op duikreizen?

Iedere zondag een georganiseerde clubduik

Iedere zondag organiseert AQUALIS een begeleide clubduik. De uitgelezen mogelijkheid om ervaring op te doen na het behalen van je brevet. Minder ervaren duikers worden ingedeeld met ervaren duikers en bij iedere clubduik is een duikleider met zuurstof- en EHBO-koffer aanwezig. Duiken met AQUALIS is voor leden GRATIS maar ook introducés zijn van harte welkom om een keer kosteloos de sfeer te proeven.

Iedere vrijdagavond GRATIS zwemmen

Bij AQUALIS kun je iedere vrijdagavond van 20:00 – 21:00 uur zonder extra kosten zwemmen in zwembad Groenoord te Schiedam. Na een vermoeiende werkweek even lekker opfrissen en ontspannen in het zwembad waar je kunt werken aan je ervaring op het gebied van duiken en snorkelen en waar op geregelde tijden ook trainingen worden verzorgd. Uiteraard mag je ook vrijzwemmen en is er de mogelijkheid om je materialen te testen.

Minimaal 1 keer in de maand een evenement

Minimaal 1 keer per maand organiseert AQUALIS een evenement, uiteenlopend van bootduiken op de Grevelingen, Oosterschelde of Noordzee tot bierbrouwen en duikweekenden, maar ook rescuedagen, thema-avonden, workshops en bezoeken aan beurzen en trainingscentra. Tijdens of na evenementen is er vaak een gastronomische begeleiding die verzorgd wordt vóór en door de leden.
Door de gunstige tarieven die AQUALIS bij de meeste evenementen kan bedingen en de bijdrage vanuit de evenementencommissie, kunnen we de kosten voor onze leden zo laag mogelijk houden.

Minimaal 1 keer in het jaar een clubvakantie

Ieder jaar organiseert AQUALIS één of meerdere clubvakanties naar de mooiste duiklocaties ter wereld. Dit kan variëren van duiken in de warme wateren van de Rode Zee in Egypte of de Nederlandse Antillen tot ijsduiken in Oostenrijk. Er wordt rekening gehouden met je ervaring zodat een week duiken met AQUALIS voor iedereen is weggelegd. Door onze uitstekende contacten in de reiswereld kunnen we deze vakanties tegen zeer interessante prijzen aanbieden.

Eigen clubhuis met een gezellige bar

AQUALIS heeft een eigen clubhuis aan de Anthonetta Kuijlstraat 98, 3066 GS te Rotterdam. Het door de leden zelf opgebouwde clubhuis is van alle gemakken voorzien en is iedere vrijdagavond de ontmoetingsplaats voor leden die de drukke werkweek beëindigen met een gezellige babbel en zich voorbereiden op een duik in het weekend. Ons clubhuis is uitvalsbasis voor vele evenementen en wordt tevens gebruikt voor (leden)vergaderingen en thema-avonden over allerlei duikzaken.

Wat kost een lidmaatschap?

Lid worden van duikvereniging AQUALIS kost slechts € 13,50 per maand. Hiervoor ben je verzekerd van alle bovengenoemde voordelen en maak je deel uit een van de meest actieve duikvereniging van de Randstad. Omdat duikvereniging AQUALIS een onafhankelijke vereniging is komen alle contributiegelden ten goede aan de leden en hoeft er niets te worden afgedragen aan derden.

Wil je eerst een keertje komen kijken of meeduiken?

Dat kan. Ga gerust eens een paar keer vrijblijvend met ons mee duiken, zwemmen of naar een evenement en maak kennis met de meest actieve vereniging van de Randstad. Je kunt ons contactformulier invullen. We nemen dan contact met je op om alles verder af te spreken.

Stuur wanneer je langs wil komen even een mailtje naar info@aqualisrotterdam.nl en wij zorgen voor een warm welkom.

Contact

Clubhuis:
Anthonetta Kuijlstraat 98
3066 GS  Rotterdam
Openingstijden : Vrijdagavond
vanaf 20:00 uur tot 23:00 uur.

Postadres:
Prinses Beatrixlaan 2
3121 JN  Schiedam

Zwembad training:
Groenoord
Prinses Beatrixlaan 2
3121 JN  Schiedam
Vrijdagavond vanaf 20:00 uur
tot 21:00 uur.